Een dak boven je hoofd, het staat synoniem voor een plek waar het droog en warm is. De Wijnbergen biedt je die zekerheid. We voorzien jouw woning of gebouw van waterdichte en goed geïsoleerde dakbedekking.

Ervaren dakdekker
De Wijnbergen is een ervaren dakdekker. We passen bitumen of kunststof dakbedekking toe waar je maar wilt:
-    Woning.
-    Serre.
-    Dakkapel
-    Garage.
-    Kantoorpand.
-    Magazijn.
-    Fabriek.

Dak verkennen met een drone
Voordat we de dakbedekking monteren, komen we langs om de situatie te bekijken. Met behulp van een drone zijn we in staat om elk detail van jouw woning of gebouw in kaart te brengen. Hoe kunnen we de ruimte waterdicht maken? Welke materialen hebben we nodig om de juiste isolatiewaarde te bereiken? En wat zijn de mogelijkheden op het gebied van afwerking? Door over al deze aspecten na te denken, realiseren we een doeltreffend plan.

Veilig naar een waterdichte oplossing
Bij het aanbrengen van de dakbedekking werken we op hoogte. Veiligheid speelt daarom een belangrijke rol. We plaatsen steigers en randbeveiliging, zodat onze dakdekkers zich volledig kunnen richten op een waterdichte oplossing.

Dakbedekking op hoog niveau
De kwaliteit van een woning of gebouw valt of staat met goede dakbedekking. Daarvan zijn we ons bij De Wijnbergen bewust: vanuit een gedegen plan realiseren we een oplossing op hoog niveau. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of zoek je een partner die als flexibele schakel functioneert binnen jouw bouwproces? Neem dan contact met ons op.