Elektra speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. De apparatuur en installaties die ons voorzien van comfort en gemak, worden in de meeste gevallen aangestuurd door elektriciteit. Hierop moet je elektriciteitsinstallatie berekend en ingericht zijn en daar is vakwerk voor nodig. Ons team van elektromonteurs is toegerust met vakkennis, het juiste gereedschap en de apparatuur die daarvoor nodig is. Bovendien zijn onze mensen op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied.

Specialistische kennis
Want de techniek staat niet stil. Zo mogen we ervan uit gaan dat je in de loop der jaren steeds meer bent gaan vragen van je elektriciteitsinstallatie. Je bent ongetwijfeld meer apparatuur gaan gebruiken en dat kan op den duur storingen veroorzaken. Misschien ben je  van plan nieuwe apparatuur te installeren die vragen om aanpassingen in het bestaande systeem? Specialistische kennis is geboden  en die kennis hebben wij in huis.

elektrisch installatiebedrijf

Alle werkzaamheden
Heb je een – voor ons - routineklus, zoals bijvoorbeeld de aanleg van een extra stopcontact, dan zijn wij je graag van dienst. Ook installeren wij met plezier een nieuwe meterkast als jouw installatie daar aan toe is. Alle werkzaamheden die je van een elektrotechnisch bedrijf mag verwachten, kunnen wij vakkundig voor je verrichten.

Afgestemde installaties
Op gebied van totaal op elkaar afgestemde installaties durven wij onszelf specialist te noemen. Omdat wij de expertises van verschillende soorten installatiewerk onder één dak hebben, kunnen wij namelijk zowel technisch als organisatorisch alles naadloos op elkaar laten aansluiten. Daar heb je nu - en zeker ook voor de toekomst - gemak en plezier van.

elektricien Apeldoorn  elektricien Zwolle

Nieuw- of verbouwprojecten
Bij jouw nieuw- of verbouwproject horen ongetwijfeld duurzame installaties. Ook op de nieuwste apparatuur en het modernste comfort kun je je verheugen in je nieuwe leef- of werkruimte. Airconditioning, zonnepanelen, warmtepomp, high-tech keukenapparatuur, wij weten welke aandacht en afstemming de apparatuur nodig heeft. Wij  zorgen ervoor dat alles volgens de afspraken wordt geïnstalleerd en naar tevredenheid functioneert.

elektrisch installatiebedrijf nunspeet