Gas. Je hebt het elke dag nodig om jouw woning, kantoor of fabriek te verwarmen. Daarnaast gebruik je het waarschijnlijk voor nog veel meer toepassingen. Een betrouwbare gasinstallatie is dan ook essentieel. Gezien het dagelijkse gebruik, maar ook vanwege veiligheid. Ontstaat er een lek, dan kan dat leiden tot een ontploffing. Laat de gasinstallatie daarom altijd aanleggen, vernieuwen, keuren of vervangen door een erkend installateur.

Specialist in gasinstallaties
De Wijnbergen is een erkend installateur. We zijn gespecialiseerd in gasinstallaties en kunnen je bij allerlei situaties helpen:
-    Bouw of verbouw van een woning.
-    Plaatsing van een keuken.
-    Installatie van een nieuwe cv-ketel.
-    Optimalisatie van een productieproces.
-    Uitbreiding naar een ander gebouw.

Aanleggen, vernieuwen en vervangen
Het aanleggen, vernieuwen of vervangen van een gasinstallatie begint altijd met het maken van berekeningen. Belangrijk, want we willen zeker weten dat de gasinstallatie goed en veilig functioneert. Daarom realiseren we met geavanceerde applicaties een gedetailleerd ontwerp.

Nauwkeurige werkwijze
Op basis van het ontwerp starten we met de uitvoering. Daarbij gaat ons team van vakmensen nauwkeurig te werk. Zo gebruiken we ons eigen materieel en passen we gekeurde materialen toe. Deze materialen persen we op professionele wijze af, waardoor er geen gaslek kan ontstaan.

Professionele gasinstallatie
Of het nu gaat om een woning, kantoor of fabriek, bij De Wijnbergen ben je verzekerd van een professionele gasinstallatie. Wil je meer weten? Of van onze hulp gebruikmaken? Neem dan contact met ons op.