Doet de verwarming het niet? Lekt het dak? Of zit het riool verstopt? Wanneer het woon- of werkcomfort te wensen overlaat, staat De Wijnbergen voor je klaar. Wil je het risico op installatieproblemen verkleinen, dan kun je ook voor periodiek onderhoud bij ons terecht.

Storing aan een installatie
Een storing aan een installatie heeft direct impact op het woon- en werkcomfort. Het is koud, je kunt niet douchen of er hangt een naar luchtje. Treft de storing een productieproces, dan kan dat bovendien veel geld kosten. Onze servicemonteurs komen dan ook zo snel mogelijk bij je langs om de oorzaak te achterhalen en het probleem te verhelpen.

Onderhoud installaties
Natuurlijk wil je storingen het liefst voorkomen. Daarom kunnen we ook het onderhoud van installaties voor je uitvoeren. Elk jaar nemen we hierover contact met je op. Vind je het tijd voor een onderhoudsbeurt? Dan komen we langs. Dit doen we tegen een vast tarief, wat betekent dat je bij ons geen abonnementskosten betaalt. Na afloop voorzien we de installatie van een sticker, zodat je precies weet wanneer de laatste onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

Service en onderhoud
Met service en onderhoud zorgen we ervoor dat je je installaties optimaal gebruikt. Wil je het onderhoud van de installaties door ons laten uitvoeren? Of heb je hulp nodig bij een storing? Neem dan contact met ons op.