Van vloerverwarming in je huis tot heaters in een productieproces, De Wijnbergen weet alles van verwarmingsinstallaties. We plaatsen nieuwe installaties, renoveren verouderde systemen en voeren onderhoud uit. Daarmee ondersteunen we dag in dag uit het juiste klimaat.

Duurzame verwarmingsinstallaties
Denk je aan het verwarmen van een ruimte, dan denk je waarschijnlijk gelijk aan een cv-ketel. Toch is het vandaag de dag de moeite waard om een alternatief te overwegen, zoals een warmtepomp, pelletkachel of zonneboiler. Deze duurzame verwarmingsinstallaties kosten in eerste instantie meer, maar resulteren onderaan de streep in lagere maandlasten. Het overwegen waard dus.

De belangrijkste voordelen van een duurzame verwarmingsinstallatie:
-    Lagere maandlasten.
-    Constante temperatuur.
-    Beter voor het milieu.

Van warmtepomp tot zonneboiler
De Wijnbergen blinkt uit in duurzame verwarmingsinstallaties. Als officieel dealer van Daikin bieden we verschillende soorten warmtepompen. Ook zijn we gespecialiseerd in pelletkachels en zonneboilers. Op basis van de situatie kijken we welke duurzame verwarmingsinstallatie het best bij je past. Ook geven we advies over de inrichting en afstemming, zodat je de installatie optimaal benut.

Aanleg, renovatie en onderhoud
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een nieuwe verwarmingsinstallatie voor jouw woning of bedrijfspand? Of zoek je een partij die kan helpen bij renovatie of onderhoud? Neem dan contact met ons op. Onze verwarmingsinstallateurs kijken graag wat ze voor je kunnen betekenen.