Hoe vaak draai jij op een dag de kraan open? En welke rol speelt water in jouw productieproces? Wanneer je erbij stilstaat, ontdek je dat je geen dag zonder water kunt. Tegelijkertijd vormt water een bron van risico’s. Zo kun je te maken krijgen met lekkages of ziek worden door de legionellabacterie. Wil je dit voorkomen, dan is het van belang dat het ontwerp van de waterinstallatie goed in elkaar zit.

Erkend installateur
De Wijnbergen is een erkend installateur. We weten alles over waterinstallaties en kunnen je bij uiteenlopende situaties van dienst zijn:
-    Bouw of verbouw van een woning.
-    Verhelpen van een lekkage.
-    Aanleggen van een toilet of badkamer.
-    Implementeren van proceswater.
-    Toepassen van koelwater.
-    Plaatsen van een grondwaterpomp.

Aanleggen, vernieuwen en vervangen
Het aanleggen, vernieuwen of vervangen van de waterinstallatie gebeurt op basis van een professioneel ontwerp. Daarbij analyseren we de situatie, verdiepen we ons in de geldende regelgeving en luisteren we naar jouw wensen. We kijken bijvoorbeeld naar veiligheidsnormen, maar ook naar temperatuur en waterdruk.

Van leiding tot kraan
Wanneer het ontwerp af is, weten we precies wat we moeten doen en welke materialen we nodig hebben. Op basis daarvan leggen we met ons team de volledige waterinstallatie aan. Dat doen we van leiding tot kraan, waardoor jij alleen nog maar hoeft te checken of het water snel genoeg op temperatuur is.

Veilige waterinstallatie die goed functioneert
Een veilige waterinstallatie die goed functioneert, daarvan ben je verzekerd bij De Wijnbergen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.