Een naar luchtje in de hal of een toilet dat niet doorspoelt, je zit er niet op te wachten. Vaak vormt de riolering het probleem. Heb je met spoed een monteur nodig? Of zoek je een bedrijf dat kan helpen bij de aanleg of renovatie van een betrouwbaar rioolsysteem? De Wijnbergen heeft alles in huis om je te helpen.

Aanleggen en renoveren
Bij De Wijnbergen ben je verzekerd van een goede aansluiting op het rioolnetwerk. Je kunt bij ons aankloppen voor de renovatie van een verouderde riolering, maar ook voor een compleet nieuwe rioolinstallatie of een innovatief infiltratieveld.

Rioolproblemen oplossen
Bij een bestaand rioolsysteem ontstaan soms problemen. En je zult zien: die problemen komen altijd ongelegen. Daarom zijn onze servicemonteurs elke dag beschikbaar om je te helpen. Met camera’s en rooktesten kunnen ze het rioolprobleem snel lokaliseren. Zo weten ze wat ze moeten doen en gaan ze gericht aan de slag met een effectieve oplossing.

Specialist in riolering
Dat we specialist in riolering zijn, blijkt uit de praktijk. Van geavanceerde camera’s tot speciale ontstoppingsmachines en graafmachines, we hebben alles in eigen huis om onze werkzaamheden uit te voeren. Belangrijk, zeker bij verstoppingen. We kunnen hierdoor snel schakelen, waardoor je binnen korte tijd weer geniet van het comfort waaraan je gewend bent.  

Professioneel rioolsysteem
Of het nu gaat om een woning, kantoor of fabriek, De Wijnbergen weet waaraan een professioneel rioolsysteem moet voldoen. Wil je meer weten? Of heb je met spoed een monteur nodig? Neem dan contact met ons op.