Op en top vakmanschap. Dat is waar lood- en zinkwerk om vraagt. Elke afvoer en iedere goot moet op maat gemaakt worden, zodat de oplossing waterdicht is én een mooie uitstraling krijgt. De vaklieden van De Wijnbergen beheersen deze kunst.

Specialist in lood- en zinkwerk
De Wijnbergen maakt lood- en zinkwerk voor zowel woningen als monumentale bedrijfspanden. Je kunt bij ons terecht voor allerlei oplossingen:
-    Goten en kilgoten.
-    Hemelwaterafvoeren.
-    Roevendaken.
-    Dakkapellen.
-    Gevelbekleding.
-    Dakrandafwerking.

Lood zinkwerk Apeldoorn

Waterdicht en mooi
Elke oplossing is maatwerk: het lood- en zinkwerk moet waterdicht zijn én er mooi uitzien. Daarom komen we bij je langs om de oplossing in te meten. We maken een ontwerp, waarna we het lood- en zinkwerk in onze eigen werkplaats vervaardigen. Tot slot bevestigen we het op nauwkeurige wijze aan jouw woning of bedrijfspand.

Altijd iemand beschikbaar
Specialisten in lood- en zinkwerk vormen een uitstervend ras. Daarom leiden onze ervaren vaklieden de nieuwe generatie op. Hierdoor is er altijd iemand beschikbaar die het lood- en zinkwerk voor je kan vervaardigen. En dragen we optimaal bij aan een hoogwaardige uitstraling van jouw woning of bedrijfspand.

Lood zinkwerk Nunspeet

Hulp nodig bij lood- en zinkwerk?
De Wijnbergen is in de wijde regio dé expert op het gebied van lood- en zinkwerk. Wil je meer weten? Of heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.